0
 

Nachtelijk Amsterdam


Nachtelijk Amsterdam is een serie unieke avondfotografie uit Amsterdam waarin je opnieuw kennis maakt met onze hoofdstad. Eind 2014 ben ik met de fotoserie begonnen en sindsdien kan je mij regelmatig na zonsondergang vinden op de daken van Amsterdam.

Avondfotografie is magisch. Zodra de zon achter de horizon verdwijnt, dan verandert jouw omgeving in een totaal nieuwe omgeving met nieuwe dingen om te ontdekken. Door middel van lange sluitertijden laat je mensen vervagen, verander je water in ijs en veranderen wolken in strepen.

Bekijk portfolio

Nachtelijk Amsterdam

NACHTELIJK AMSTERDAM
Een serie unieke avondfoto’s uit Amsterdam met waanzinnige stadsgezichten. Maak opnieuw kennis met onze hoofdstad.

 

Voor bedrijven èn particulieren

Veel foto’s uit de serie worden regelmatig gepubliceerd in magazines en online. Dat bleef niet onopgemerkt. Voor diverse opdrachtgevers maak ik avondfotografie in opdracht, verkoop ik licenties aan bedrijven en lever ik prints op levensecht formaat. Ook geef ik workshops avondfotografie en lightpainting, waaronder een teambuilding workshop voor bedrijven.

Recente opdrachten zijn: het fotograferen van de nieuwe gevelletters voor Rabobank, I Amsterdam die de show wil stelen op het evenement Provada 2017 met prints van 12 x 6m of de GVB die hun hoofdkwartier eigen wilt maken met unieke prints. Uiteindelijk is deze fotoserie gemaakt, puur om de mensen te laten genieten van Amsterdam, net even anders dan anders.

Wilt u meer informatie, van mijn diensten gebruik maken of een workshop aanvragen? Bel +31 683320592 of mail naar info@rg-fotografie.com.

Nachtelijk Amsterdam, avondfotografie Amsterdam
Avondfotografie in opdracht, Nachtelijk amsterdam