0

Renzo Gerritsen

Professioneel fotograaf
Als professioneel fotograaf weet ik als geen ander hoe ontzettend belangrijk goed beeldmateriaal is. Helaas komt het vaak voor dat bedrijven foto’s gebruiken die niet volledig de lading dekken of zelfs helemaal niet. Foto's op uw website, drukwerk of decoratie in uw kantoor of bezoekersruimte, een eerste indruk kunt u maar één keer maken. Als fotograaf let ik o.a. op compositie, gevoel, beeldelementen en dynamiek. Elementen die het verschil maken met altijd een grote veelzijdigheid aan beelden. Laten we brainstormen en ideeën uitwisselen zodat ik mijn ervaring en creativiteit kan loslaten op uw wensen. Spreek ik u snel?

Zakelijke fotografie

Fotografie volledig gericht op uw bedrijf of evenement. Zet uzelf en uw bezoekers in de spotlights en creëer het perfecte visitekaartje.

Zakelijke fotografie, Paushuize Utrecht

Avondfotografie

Avondfotografie is magisch. Zodra de zon achter de horizon verdwijnt, dan verandert uw omgeving in een totaal nieuwe omgeving met nieuwe dingen om te ontdekken.

Event

Geef uw bezoekers een blijvende herinnering! Heeft u een evenement of congres? Ik verzorg volledige en opvallende reportages die een onuitwisbare indruk zullen maken.

 

Interieur en exterieur

Breng uw bedrijf of eventlocatie in beeld en laat uw klanten met u kennismaken nog voordat ze geweest zijn.

Portret

Uw medewerkers, maar ook uw klanten en bezoekers, kunnen in het zonnetje worden gezet.

Bedrijfsfotografie

Heeft u al het juiste beeldmateriaal om uw bedrijfsactiviteiten zo goed mogelijk te kunnen laten zien?

Utrecht Energie, zonnepanelen Utrecht

Extra diensten

Pers- en of twitterfoto’s? Gebruiksrechten voor foto’s door derden? Mooi fotoboek van uw evenement? In overleg is er veel mogelijk.

Reportage in opdracht

Naast fotografie voor bedrijven bied ik ook op maat gemaakte reportages voor andere branches. Wilt u een bepaald onderwerp (langdurig) in beeld laten brengen? Geen probleem! Ik ga altijd een stapje verder om unieke beelden te laten zien met een mooie verhaallijn, volledig afhankelijk van uw wensen.

Bekijk hier een reportage over cruiseschepen in Amsterdam.

Cruiseschepen van Amsterdam, MSC Splendida

Kickstart 360° — De Startende Tandarts
Kickstart 360° — De Startende Tandarts
'Treinstel' trouwt op Utrecht Centraal

Eerste kennismaking kosteloos en vrijblijvend!

Neem contact op