0

Renzo Gerritsen


Altijd op zoek naar een nieuw perspectief.

Renzo Gerritsen

Mijn naam is Renzo Gerritsen en ik ben een jonge fotograaf. Naast zakelijke fotografie ben ik gespecialiseerd in avondfotografie en reportage.

Met mijn reportages ‘Nachtelijk Amsterdam’ en de ‘verkrotting in Amsterdam’ heb ik Nederland kennis laten maken met mijn kwaliteiten en visie. Met deze reportages laat ik onze hoofdstad op een volledig nieuwe en unieke manier zien. Dat bleef niet onopgemerkt. Sinds 2016 ben ik fulltime actief als zelfstandig professioneel fotograaf.

Ik ben voornamelijk actief op de zakelijke markt en fotografeer evenementen en congressen, bedrijfsfeesten- en activiteiten of portretten voor verschillende opdrachtgevers. Als ik niet in de zakelijke branche actief ben maak ik avondfoto’s die dienen als decor op een evenement of als bedrijfsdecoratie of maak ik reportages in opdracht. We hebben allemaal een ding met elkaar gemeen en dat is het samen creëren en laten zien van unieke content. Bekijk hier mijn portfolio zakelijk, avondfotografie en reportage.

Enkele opdrachtgevers voor wie ik heb gewerkt:

Gemeente Utrecht
Utrecht Convention Bureau
De Stijl Utrecht Amersfoort
GVB Amsterdam
A’DAM Toren
Nieuwe Revu
Rabobank
De Utrechtse Internet Courant

Wilt u gebruik maken van mijn diensten? Ik drink graag een kop koffie met u! Bel +31 683320592 of mail naar info@rg-fotografie.com voor meer informatie.

 

Enkele publicaties:

Het Parool, verkrotting en verval in Amsterdam