Renzo Gerritsen


Altijd op zoek naar een nieuw perspectief.

Renzo Gerritsen

Mijn naam is Renzo Gerritsen en ik ben een jonge fotograaf die altijd op zoek is naar een nieuw perspectief. Naast zakelijke fotografie ben ik gespecialiseerd in avondfotografie en reportage.

Met mijn reportages ‘Nachtelijk Amsterdam’ en de ‘verkrotting in Amsterdam’ heb ik Nederland kennis laten maken met mijn kwaliteiten en visie. Met deze reportages laat ik onze hoofdstad op een volledig nieuwe en unieke manier zien. Dat bleef niet onopgemerkt. Sinds 2016 werk ik als zelfstandig professioneel fotograaf en ben ik fulltime actief. Ik ben gespecialiseerd in o.a. de zakelijke branche en in avondfotografie.

Ik fotografeer evenementen en congressen, bedrijfsfeesten of portretten voor o.a. de gemeente Utrecht. Ik zie mijzelf als een verlengstuk van uw communicatiemiddel. Als ik niet in de zakelijke branche actief ben maak ik avondfoto’s die dienen als decor op een evenement of als bedrijfsdecoratie of maak ik reportages in opdracht. We hebben allemaal een ding met elkaar gemeen en dat is het samen creëren en laten zien van unieke content.

Wilt u gebruik maken van mijn diensten? Ik drink graag een kop koffie met u! Bel +31 683320592 of mail naar info@rg-fotografie.com voor meer informatie.

 

Enkele publicaties:

Het Parool, verkrotting en verval in Amsterdam
Beeldreportage Nieuwe Revu, penitentiaire inrichting Westzaan, Justitieel Complex Zaanstad
AMS Magazine, Amsterdam
Publicatie DUIC