0
 

Verkrotting in Amsterdam

boek en expositie


Sinds juni 2016 werk ik aan de reportage Verkrotting in Amsterdam waarbij ik op zoek ga naar verkrotting en verval in de binnenstad van Amsterdam. Met deze reportage geef ik een unieke kijk achter de kromme gevels van de grachtengordel. Iconische panden, monumentale panden en kraakpanden, je komt het allemaal tegen.

PRE-ORDER het boek

Maandenlang heb ik hieraan gewerkt: een boek met 144 bladzijdes en ruim 80 foto’s met informatie over de gefotografeerde panden en de oorzaak van de verkrotting in de binnenstad. Dit boek laat je meenemen in een reis door de geschiedenis van Amsterdam met eeuwenoude krotten en vervallen panden, bijgevoegd met beelden uit het verleden. Plaats nu vrijblijvend uw order:

Plaats uw pre-order

en ontvang meer informatie als het boek beschikbaar is zoals de prijs en de datum van verschijning.

Verkrotting en verval in Amsterdam
Lange Niezel 25, kraken gaat door, krakers, verkrotting in Amsterdam
 

EXPO IN LAB 111 - t/m 12 oktober

LAB111 FILM
Arie Biemondstraat 111
1054 PD Amsterdam

LAB111 is dagelijks open vanaf 13:00 uur en heeft een restaurant en bios. Je kunt tijdens het bezoeken van de expo een hapje eten en vervolgens naar de film. Er zullen 11 foto’s uit de serie hangen.

De openingstijden van het restaurant zijn als volgt:

Dinsdag t/m zaterdag kan er gedineerd worden tussen 18:00 – 22:00. Vrijdag t/m zondag serveren we brunch tussen 11:00 – 15:00. Op zondagavond en maandag zijn we open als café.

Voor meer info over de bios, bezoek de website: LAB111.nl

Verkrotting in Amsterdam, expositie, LAB111