Handige aanvullende diensten

Niet iedereen heeft dezelfde wensen, sommigen willen iets extra’s. Gelukkig is dit geen enkel probleem! Bekijk hieronder een overzicht van extra diensten. Voel je vrij om contact op te nemen als je extra wensen hebt, ook als die hier niet bij staan. Er is van alles mogelijk.

T: +316 83320592 // E: info@rg-fotografie.com

 

Foto’s direct beschikbaar

In een aantal gevallen heeft het de voorkeur om de gemaakte foto’s zo snel mogelijk te versturen. Heb je bijvoorbeeld een opening of belangrijk persmoment waarbij de foto’s meteen in een nieuwsbericht moeten worden geplaatst? Geen enkel probleem.

Binnen het uur kan je de foto’s, nabewerkt en al, in je mailbox ontvangen. Dit kan eventueel met aangeleverd logo en in elk gewenst formaat.

Online gallery

Je hebt een geweldig evenement gegeven. Hoe zorg je er dan voor dat jouw bezoekers de foto’s zullen zien? Dit kan natuurlijk via Google Photos of een WeTransfer, maar dit is niet de uitstraling die je wilt laten zien.

Ik bied de mogelijkheid om de foto’s in een nette online gallery te plaatsen, te bekijken op laptop, smartphone of tablet met downloadlink. Gemakkelijk in gebruik, voor zowel jou én jouw bezoekers.

 

Second shooter

Sommige evenementen zijn te groot om in mijn eentje te fotograferen. Er worden meerdere lezingen of workshops gegeven in meerdere zalen tegelijkertijd. In dit geval is er de mogelijkheid om een second shooter te krijgen.

Een second shooter is een fotograaf die het evenement samen met mij zal vastleggen. Samen kunnen we meer laten zien dan één. Natuurlijk is deze fotograaf ook professioneel met minstens zoveel ervaring als ik.

Fotografie én video

In één pakket! Een sfeerreportage is een belangrijke herinnering voor je bezoekers, maar heb je weleens aan een aftermovie gedacht? Met een aftermovie maak je het helemaal af!

Als team kunnen we meer bieden zonder dat het voor jou moeilijker wordt; één contactpersoon, één offerte en factuur, eenmalig reiskosten, sfeerreportage én aftermovie.

 

VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN

KLIK HIER OM AAN TE VRAGEN