0

Renzo Gerritsen


Altijd op zoek naar een nieuw perspectief.

Renzo Gerritsen

Mijn naam is Renzo Gerritsen en ik ben professioneel fotograaf gespecialiseerd in zakelijke fotografie, reportage en avondfotografie.

Met mijn reportage ‘Nachtelijk Amsterdam’ en de ‘verkrotting in Amsterdam’ heb ik Nederland kennis laten maken met mijn kwaliteiten en visie. Met deze reportages laat ik onze hoofdstad op een volledig nieuwe en unieke manier zien. Dat bleef niet onopgemerkt. Sinds 2016 ben ik fulltime actief als professioneel fotograaf.

Ik ben voornamelijk actief op de zakelijke markt en fotografeer o.a. evenementen en congressen, in- en exterieur, portretten en volledige huisstijlen en beeldbanken voor verschillende opdrachtgevers. Als ik niet in de zakelijke branche actief ben maak ik avondfoto’s die dienen als decor op een evenement of als bedrijfsdecoratie of maak ik reportages in opdracht. We hebben allemaal een ding met elkaar gemeen en dat is het samen creëren en laten zien van unieke content.

Enkele opdrachtgevers waarvoor ik heb gewerkt:

Gemeente Utrecht
Utrecht Convention Bureau
De Stijl Utrecht Amersfoort
GVB Amsterdam
Spoorwegmuseum
OIL Amsterdam
Nieuwe Revu
Rabobank

Wilt u gebruik maken van mijn diensten? Ik drink graag een kop koffie met u! Bel +31 683320592 of mail naar info@rg-fotografie.com voor meer informatie.