‘TREINSTEL’ TROUWT OP UTRECHT CENTRAAL STATION.

Woensdag 7 december opende de nieuwe stationshal op het Utrecht Centraal station na bijna 6 jaar bouwen. Dat werd feestelijk geopend met een wel heel opmerkelijke gebeurtenis. Trudy en Robert gaven elkaar namelijk het jawoord! Zij stapten op het nieuwe Utrecht centraal station in het huwelijkstreintje.

Het bruidspaar kwam om 08:50 u aan in Amersfoort en om 09:30 u vertrok er een speciale trein met gasten naar Utrecht. Via de hal en de nieuwe trap liep het bruidspaar naar het balkon waar de trouwlocatie was ingericht en de ceremonie plaats vond. Jan van Zanen, de burgemeester van Utrecht, voltrok het huwelijk.

Ook voor mij was dit een zeer bijzondere dag als fotograaf. Niet alleen omdat ik mijn eerste bruiloft ging fotograferen, maar ook omdat ik deze speciale dag mocht fotograferen namens het bruidspaar! Het voelde als een hele eer. Samen met een hoop pers moest ik ervoor zorgen dat ik de beste foto’s had, tot soms grote ergernis van collega fotografen en cameramannen omdat ik steeds in beeld liep. Daar had ik geen boodschap aan. Ik had maar één doel en dat was de mooiste foto’s maken voor het kersverse huwelijkspaar.


Eerste kennismaking kosteloos en vrijblijvend! Waar wacht u op?

Neem contact op

Recent Portfolios