Referenties


Op deze pagina vindt u referenties van recente opdrachtgevers.

Lesley Kooman
Ik werd door een collega geattendeerd op de reportage ‘verkrotting in Amsterdam’. Toen ik voor Nieuwe Revu een fotograaf zocht om een nieuwe gevangenis in beeld te brengen leek Renzo mij direct de juiste man. Hij is technisch zeer goed en weet het esthetisch correct in beeld te brengen. Hij is fijn om mee te werken en weet zich goed aan de briefing te houden. Zijn naam staat inmiddels met een dikke streep op onze short-list van fotografen en ik hoop onze lezers nog vaak van zijn fotografie te kunnen laten genieten.

Lesley Kooman
Beeldredacteur
-
Nieuwe Revu
Stephan Tjiook
Wij zijn ongelofelijk trots dat we met zulke vakmensen mogen werken. Een resultaat dat onze verwachtingen ruimschoots overtroffen heeft. Niet alleen op eigen vakgebied, maar ook sociaal gezien zijn Renzo en Dan enorm prettige personen om mee te werken: aardig, meedenkend, oog voor de juiste timing en altijd bruisend van de goede ideeën. De manier waarop ze ons event hebben weten vast te leggen verdient lof; we hadden ons geen betere tone of voice kunnen wensen.

Stephan Tjiook
INITIATIEFNEMER KICKSTART 360
-
De Startende Tandarts
Loes Potgieter
Bij oil for live communication werken we graag samen met Renzo. Hij heeft een prachtige panoramafoto gemaakt van Amsterdam t.b.v. onze stand op de Provada’17 en daarnaast heeft hij het interieur en de opening gefotografeerd van een bekend Amsterdams restaurant in opdracht van oil. We zijn zeer tevreden. Hij is flexibel, goed in zijn werk en heeft oog voor detail. Zeker een aanrader!

Loes Potgieter
Ontwerpbureau
-
OIL FOR LIVE COMMUNICATION
Liza Verkroost
Ik vond het enorm prettig om met Renzo samen te werken. Hij nam goed de tijd van tevoren om de verwachtingen duidelijk te krijgen. Hij gaat eerst ècht in op de inhoud en weet daar vervolgens een beeld aan te koppelen. Bovendien is hij positief en kritisch in uitvoering als het gaat om positie, compositie en gevoel.

Liza Verkroost
Business Researche
-
Utrecht Convention Bureau (UCB)
Heleen van der Kwaak
Renzo is een jonge enthousiaste fotograaf en zijn werk straalt dezelfde kwaliteiten uit. We kregen snel een mooie diversiteit aan foto’s. Als de mens centraal staat in zijn werk, dan is het vooral het plezier en enthousiasme wat in de foto’s is terug te zien.

Heleen van der Kwaak
-
RECLAMEBUREAU DDK
Cees Bakker
In opdracht van de gemeente Utrecht maakte ik samen met een collega CV's op maat voor statushouders. We werkten veel met een paar extra foto’s. Extra foto’s waaruit bleek dat de persoon liefde had voor zijn vak en niet voldoet aan de clichés die er helaas over de groep van vluchtelingen bestaat. Dit is zeer goed gelukt dankzij Renzo Gerritsen.

Cees Bakker
Werk coach
-
Sollicitatielab