0
 

Referenties


Op deze pagina vindt u referenties van recente opdrachtgevers.

LESLEY KOOMAN
Beeldredacteur Nieuwe Revu

Ik werd door een collega geattendeerd op de reportage ‘verkrotting in Amsterdam’. Toen ik voor Nieuwe Revu een fotograaf zocht om een nieuwe gevangenis in beeld te brengen leek Renzo mij direct de juiste man. Hij is technisch zeer goed en weet het esthetisch correct in beeld te brengen. Hij is fijn om mee te werken en weet zich goed aan de briefing te houden. Zijn naam staat inmiddels met een dikke streep op onze short-list van fotografen en ik hoop onze lezers nog vaak van zijn fotografie te kunnen laten genieten.

STEPHAN TJIOOK
Initiatiefnemer van Kickstart 360 event

Wij zijn ongelofelijk trots dat we met zulke vakmensen mogen werken. Een resultaat dat onze verwachtingen ruimschoots overtroffen heeft. Niet alleen op eigen vakgebied, maar ook sociaal gezien zijn Renzo en Dan enorm prettige personen om mee te werken: aardig, meedenkend, oog voor de juiste timing en altijd bruisend van de goede ideeën. De manier waarop ze ons event hebben weten vast te leggen verdient lof; we hadden ons geen betere tone of voice kunnen wensen.

Deze opdracht was een samenwerking met videograaf Daniel Zonneveld. Samen bieden wij fotografie en video voor bedrijven in èèn pakket. Voor meer informatie, bezoek DAREimaging.nl.

LOES POTGIETER
Ontwerpbureau OIL for live communication

Bij oil for live communication werken we graag samen met Renzo. Hij heeft een prachtige panoramafoto gemaakt van Amsterdam t.b.v. onze stand op de Provada’17 en daarnaast heeft hij het interieur en de opening gefotografeerd van een bekend Amsterdams restaurant in opdracht van oil. We zijn zeer tevreden. Hij is flexibel, goed in zijn werk en heeft oog voor detail. Zeker een aanrader!

Heleen van der Kwaak
Reclamebureau DDK

Renzo is een jonge enthousiaste fotograaf en zijn werk straalt dezelfde kwaliteiten uit. We kregen snel een mooie diversiteit aan foto’s. Als de mens centraal staat in zijn werk, dan is het vooral het plezier en enthousiasme wat in de foto’s is terug te zien.

 

Workshop referenties


Martijn van S.

Bij aanvang werden de cursisten vriendelijk door Renzo ontvangen. Kort na het voorstellen een korte, maar duidelijke uitleg over de instellingen. Tijdens de route was er voldoende aandacht voor iedere cursist. Het belangrijkste is misschien wel dat deze workshop niet voelde als een 3-uur durende les op school.

Zwaantje van de V.

Genoten van een goede workshop. Renzo gaf een heldere uitleg van de theorie en helpt je zeer goed op weg. Iedere deelnemer wordt waar mogelijk op zijn/haar eigen niveau begeleid. Ik vind het een aanrader!

Marko K.

Weer aardig wat opgestoken door de heldere uitleg en persoonlijke aandacht. Ik kan weer aan de gang om het opgestoken in de praktijk te brengen. Helaas zat het weer niet mee, maar dat kan gebeuren bij een buitenshoot. Het was zeker een uitnodiging om in de toekomst in te schrijven voor een andere workshop.