0
 

Waarom goede zakelijke fotografie belangrijk is voor uw bedrijf

Goed beeld passend bij uw doelgroep creëert betrokkenheid bij uw klanten en trekt nieuwe klanten aan. Dit leidt uiteindelijk tot meer omzet. Daarnaast heeft uw bedrijf een eigen identiteit en dat maakt uw bedrijf uniek. Als u vervolgens vergelijkbaar beeldmateriaal gebruikt als dat van uw concurrent of niet het juiste beeldmateriaal, dan worden er kansen gemist. Dat is zonde!

Met goed beeldmateriaal kunt u laten zien waarom men voor uw bedrijf of product moet kiezen. Doordat ik voor meerdere opdrachtgevers heb gewerkt met een brede diversiteit aan opdrachten weet ik uw wensen om te zetten in een succesvolle presentatie met een veelzijdigheid aan beelden. Denk aan fotografie voor uw communicatie, volledige bedrijfsreportages of fotografie voor huisstijlen en beeldbanken. Heeft u de juiste beelden om de boodschap over te brengen?

Contact: bel +31 683320592 of mail naar info@rg-fotografie.com. 

VOOR EN NA

 
Zakelijke Fotografie Spoorwegmuseum Utrecht
Zakelijke Fotografie Spoorwegmuseum Utrecht
 

EEN EERSTE INDRUK KUNT U MAAR één keer maken

Het is niet enkel het beeld dat spreekt, maar ook de context. Daarom streef ik naar een hechte samenwerking voor het optimale resultaat. U kunt mij namelijk als geen ander vertellen waar u voor staat en wat uw belangen en doelen zijn. Dat is dan ook de eerste stap; het duidelijk neerzetten van uw wensen en doelen. Vervolgens gaan we aan de slag om beelden met de juiste boodschap te creëren.

Wat zeggen mijn opdrachtgevers?

Loes Potgieter
Bij oil for live communication werken we graag samen met Renzo. Hij heeft een prachtige panoramafoto gemaakt van Amsterdam t.b.v. onze stand op de Provada’17 en daarnaast heeft hij het interieur en de opening gefotografeerd van een bekend Amsterdams restaurant in opdracht van oil. We zijn zeer tevreden. Hij is flexibel, goed in zijn werk en heeft oog voor detail. Zeker een aanrader!

Loes Potgieter
Ontwerpbureau
-
OIL FOR LIVE COMMUNICATION
Lesley Kooman
Ik werd door een collega geattendeerd op de reportage ‘verkrotting in Amsterdam’. Toen ik voor Nieuwe Revu een fotograaf zocht om een nieuwe gevangenis in beeld te brengen leek Renzo mij direct de juiste man. Hij is technisch zeer goed en weet het esthetisch correct in beeld te brengen. Zijn naam staat inmiddels met een dikke streep op onze short-list van fotografen.

Lesley Kooman
Beeldredacteur Nieuwe Revu
Liza Verkroost
Ik vond het enorm prettig om met Renzo samen te werken. Hij nam goed de tijd van tevoren om de verwachtingen duidelijk te krijgen. Hij gaat eerst ècht in op de inhoud en weet daar vervolgens een beeld aan te koppelen. Bovendien is hij positief en kritisch in uitvoering als het gaat om positie, compositie en gevoel.

Liza Verkroost
Business Researche
-
Utrecht Convention Bureau (UCB)
Stephan Tjiook
Wij zijn ongelofelijk trots dat we met zo'n vakman mogen werken. Een resultaat dat onze verwachtingen ruimschoots overtroffen heeft. Niet alleen op eigen vakgebied, maar ook sociaal gezien is Renzo prettig om mee te werken: aardig, meedenkend, oog voor de juiste timing en altijd bruisend van de goede ideeën. De manier waarop Renzo ons event heeft weten vast te leggen verdient lof.

Stephan Tjiook
Initiatiefnemer Kickstart 360
-
Stephan Tjiook

Gratis kennismakingsgesprek

Een eerste kennismaking is volledig kosteloos en vrijblijvend. Ik ga graag met u in gesprek om alle mogelijkheden met u te bespreken. U kunt een gratis kennismakingsgesprek aanvragen via +31 683320592 of mail naar info@rg-fotografie.com. 

Kickstart 360° — De Startende Tandarts, Renzo Gerritsen
Hoog Catharijne Utrecht, zakelijke fotografie
Kickstart 360° — De Startende Tandarts