Zakelijk fotograaf Renzo Gerritsen

Als zakelijk fotograaf werk ik voor bedrijven en overheden en maak ik o.a. foto’s voor uw communicatie, complete beeldbanken, persberichten en sfeerreportages voor uw evenement. De foto’s worden gebruikt op verschillende manieren zoals op websites, in publicaties, jaarverslagen, advertenties en op evenementen. De kwaliteit van de beelden is zeer hoog, zodat de foto’s voor welk doeleinde dan ook gebruikt kunnen worden.

Goed beeld passend bij uw doelgroep creëert betrokkenheid bij uw klanten en trekt nieuwe klanten aan. Dit leidt tot meer omzet. Daarnaast heeft uw bedrijf een eigen identiteit en dat maakt uw bedrijf uniek. Als u vervolgens vergelijkbaar beeldmateriaal gebruikt als dat van uw concurrent of niet het juiste beeldmateriaal, dan worden er kansen gemist. Dat is zonde! Met goed beeldmateriaal kunt u laten zien waarom men voor uw bedrijf of product moet kiezen. Daar wil ik u graag bij helpen.

 
 

Evenementen

Op zoek naar een echt goede fotograaf voor uw evenement of congres? Dan bent u bij Renzo Gerritsen aan het juiste adres. Het goed vastleggen van een evenement lijkt simpel, maar dat is het niet! Het is meer dan enkel het spontaan vastleggen van uw klanten en bezoekers en de bijbehorende activiteiten. Het vergt de juiste apparatuur, kennis en ervaring. Vaak is er uitdagend licht en u wilt niet dat uw foto’s één grote ruisbak worden. Heeft u special effects geregeld? Dan zou het zonde zijn als deze momenten worden gemist. Een event is emotie. Dit wilt u natuurlijk terug zien in een uitgebreide (sfeer)reportage.

De fotografiemarkt is een verzadigde markt. Er zijn veel fotografen die zich aanbieden als event fotograaf, maar kiest u wel de juiste fotograaf? Een ervaren event fotograaf zal u niet alleen een uitgebreide en bewerkte serie beelden aanleveren die uw verhaal vertelt, maar ook een goede en snelle service bieden. U hoeft geen weken op uw foto’s te wachten. De fotograaf heeft de juiste apparatuur en vaardigheid zodat niets aan zijn aandacht zal ontsnappen. Tot slot beweegt de fotograaf zich als een tijger door de zaal; rustig en onopvallend zodat uw gasten niet worden verstoord, maar alert om alle belangrijke gebeurtenissen te vangen.

U kunt bij mij terecht voor fotografie van uw: beurs, gala, PR-event, congres, conferentie, jaarvergadering, nieuwjaarsbijeenkomst, borrel, workshop, jubileum, algemene leden vergadering, grand opening en ga zo maar door…

Kickstart 360° — De Startende Tandarts, Renzo Gerritsen
Zakelijke fotografie, event fotografie, bedrijfsfotografie
Kickstart 360° — De Startende Tandarts
 
 

Handige (aanvullende) services

Niet iedereen heeft dezelfde wensen, sommigen willen iets extra’s. U heeft de keus uit de volgende diensten:

  • Foto’s ter plekke beschikbaar? Via een speciale Wi-Fi kaart kan ik foto’s meteen naar mijn laptop sturen en naar u versturen, meteen klaar voor gebruik.
  • Persmoment? Foto’s zijn direct na het persmoment beschikbaar zodat het persbericht binnen het uur verzonden kan worden naar alle belangstellenden.
  • Second shooter voor de grotere evenementen die ik niet in mijn eentje kan fotograferen.
  • Online gallery zodat uw gasten de beelden online kunnen bekijken (met eventueel een online bestelsysteem zodat gasten foto’s kunnen nabestellen).
  • Fotografie en video in één pakket! Zoekt u naast een fotoreportage ook een videograaf voor een bedrijfspromo of aftermovie? In mijn netwerk zitten meerdere competente videografen.

Heeft u speciale wensen? Dat is mogelijk! Bel of mail voor contact.

Gratis kennismakingsgesprek

Een eerste kennismaking is volledig kosteloos en vrijblijvend. Ik ga graag met u in gesprek om alle mogelijkheden met u te bespreken. U kunt een gratis kennismakingsgesprek aanvragen via +31 683320592 of mail naar info@rg-fotografie.com. 

Hoog Catharijne Utrecht, zakelijke fotografie