0

Workshop nachtfotografie

 

TIL JE FOTOGRAFIE NAAR EEN HOGER NIVEAU


Leer de ins en outs van avondfotografie en lightpainting tijdens een gezellige en leerzame workshop nachtfotografie. Samen met andere liefhebbers gaan we op pad om mooie resultaten te behalen. Aan het eind van de workshop weet je precies hoe je zowel technisch als creatief de mooiste avondfoto’s kunt maken.

Workshop nachtfotografie

Avondfotografie is magisch. Zodra de zon achter de horizon verdwijnt, dan verandert jouw omgeving in een totaal nieuwe omgeving met nieuwe dingen om te ontdekken.

Leer de basis in avondfotografie en nog veel meer en breng je avondfoto’s naar een hoger niveau door een workshop avondfotografie, 100% gericht op jouw problemen, behoeftes en doelstellingen. Tijdens de overgang van licht naar donker, daar gaan wij op zoek naar evenwicht.

  • Prijs: € 65,- per persoon
  • Locatie: Utrecht of Amsterdam (andere locaties op aanvraag)
  • Duur: 2,5/3 u in de avond
  • Min. aantal deelnemers: 4
  • Max. aantal deelnemers: 8

Meer informatie

Nachtelijk Amsterdam, avondfotografie Amsterdam, nachtfotografie Amsterdam, Singel

Workshop lightpainting

Het werken met lange sluitertijden creëert een beeld dat niet altijd met het blote oog te zien is. Dat maakt een workshop lightpainting spannend en creatief!

Daarom gaan we in deze workshop een stap verder door een waanzinnige en leuke manier van avondfotografie: lightpainten. Met deze spetterende workshop creëren we ons eigen kunstwerk met staalwol of gekleurd licht en leggen we het vast met de camera.

  • Prijs: € 75,- per persoon
  • Locatie: Amsterdam
  • Duur: 2,5/3 u in de avond
  • Min. aantal deelnemers: 2
  • Max. aantal deelnemers: 6

Meer informatie

Workshop lightpainting, workshop avondfotografie, lightpainting, avondfotografie

Recensies

Martijn van S.

Bij aanvang werden de cursisten vriendelijk door Renzo ontvangen. Kort na het voorstellen een korte, maar duidelijke uitleg over de instellingen. Tijdens de route was er voldoende aandacht voor iedere cursist. Het belangrijkste is misschien wel dat deze workshop niet voelde als een 3-uur durende les op school.

Marko K.

Weer aardig wat opgestoken door de heldere uitleg en persoonlijke aandacht. Ik kan weer aan de gang om het opgestoken in de praktijk te brengen. Helaas zat het weer niet mee, maar dat kan gebeuren bij een buitenshoot. Het was zeker een uitnodiging om in de toekomst in te schrijven voor een andere workshop.

Zwaantje van de V.

Genoten van een goede workshop. Renzo gaf een heldere uitleg van de theorie en helpt je goed op weg. Iedere deelnemer wordt waar mogelijk op zijn/haar eigen niveau begeleid. Een aanrader!

Hanneke K.

20 december heb ik met mijn vriendin een workshop gevolgd met Renzo. Het was weer een leuke belevenis. Renzo gaf goede aanwijzingen en kwam tijdens het fotograferen ook steeds kijken hoe het ging. Ik kijk terug op een leuke avond fotograferen.

Marije R.

Renzo had veel praktische tips, maar gaf ook goede suggesties over compositie en onderwerp. Ook heel handig en attent om achteraf nog extra tips en theorie per mail te ontvangen.