0
 

Heeft u de juist beelden om uw boodschap over te brengen?


Ik blijf het continu benadrukken: goed beeld creëert betrokkenheid en levert u meer omzet! Uw bedrijf heeft een eigen identiteit en dat maakt uw bedrijf uniek. Als u vervolgens niet het juiste beeldmateriaal of vergelijkbaar beeldmateriaal gebruikt als dat van uw concurrent, dan haalt u niet alles uit uw bedrijf. Dat is zonde! Ik kan u voorzien van het juiste beeldmateriaal waarmee u kunt laten zien waarom men voor uw bedrijf of product moet kiezen. Doordat ik voor een groot aantal opdrachtgevers heb gewerkt met een brede diversiteit aan opdrachten weet ik uw wensen om te zetten in een succesvolle presentatie met een grote veelzijdigheid aan beelden. Denk aan fotografie voor uw website, volledige bedrijfsreportages, portretten en fotografie voor corporate branding en huisstijlen.

Contact: bel +31 683320592 of mail naar info@rg-fotografie.com. 

Bekijk portfolio

 

Een eerste indruk kunt u maar èèn keer maken


Het is niet het beeld dat spreekt, maar wèl de context die het beeld heeft. Daarom streef ik naar een hechte samenwerking voor het optimale resultaat. Het geeft enorm veel voldoening om samen te werken aan een succesvolle presentatie van uw bedrijf of evenement. U kunt mij namelijk als geen ander vertellen waar u voor staat en wat uw belangen en doelen zijn. Vervolgens gaan we aan de slag om beelden met de juiste boodschap te creëren.

Uw bedrijf verdient de juiste aandacht!

 

EVENT

Geef uw bezoekers een blijvende en positieve herinnering. Heeft u een evenement of congres? Ik verzorg volledige, frisse en opvallende reportages die een onuitwisbare indruk zullen maken bij uw personeel, bezoekers en relaties met foto’s van de sfeer, locatie, sprekers en bezoekers, artiesten en meer.

Zakelijke fotografie, event fotografie

INTERIEUR EN EXTERIEUR

Breng uw bedrijf of event locatie in beeld en geef uw klanten een geruststellende indruk nog voordat ze geweest zijn. Door goede in- en exterieurfoto’s kunnen klanten al snel beoordelen of uw event locatie voor hun dè plek is voor een waanzinnig event. Goede fotografie trekt uw klant sneller over de streep.

Zakelijke fotografie, Fort Voordorp

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Heeft u al het juiste beeldmateriaal om uw bedrijfsactiviteiten zo goed mogelijk te kunnen laten zien? Creëer een unieke en persoonlijke beeldbank met foto’s die u kunt gebruiken bij uw marketing en communicatie die volledig aansluiten bij uw bedrijf.

Utrecht Energie, zonnepanelen Utrecht

EXTRA DIENSTEN

Wilt u tijdens het event al foto’s laten zien op uw social media of nieuwsbrief? Wilt u dat derden gebruik mogen maken van de foto’s? Een uniek (digitaal) fotoboek van uw evenement? In overleg is er veel mogelijk. Ik denk graag met u mee!