0
 

HEEFT U DE JUIST BEELDEN OM UW BOODSCHAP OVER TE BRENGEN?


Ik blijf het continu benadrukken: goed beeld creëert betrokkenheid en levert u meer omzet! Uw bedrijf heeft een eigen identiteit en dat maakt uw bedrijf uniek. Als u vervolgens niet het juiste beeldmateriaal of vergelijkbaar beeldmateriaal gebruikt als dat van uw concurrent, dan haalt u niet alles uit uw bedrijf. Dat is zonde!

Ik kan u voorzien van het juiste beeldmateriaal waarmee u kunt laten zien waarom men voor uw bedrijf of product moet kiezen. Doordat ik voor een groot aantal opdrachtgevers heb gewerkt met een brede diversiteit aan opdrachten weet ik uw wensen om te zetten in een succesvolle presentatie met een grote veelzijdigheid aan beelden. Denk aan fotografie voor uw website, volledige bedrijfsreportages, portretten en fotografie voor corporate branding en huisstijlen. Heeft u de juiste beelden om de boodschap over te brengen?

Contact: bel +31 683320592 of mail naar info@rg-fotografie.com. 

Utrecht Energie, zonnepanelen Utrecht
Hoog Catharijne Utrecht, zakelijke fotografie
Zakelijke fotografie, event fotografie, bedrijfsfotografie

EEN EERSTE INDRUK KUNT U MAAR ÈÈN KEER MAKEN


Het is niet enkel het beeld dat spreekt, maar ook de context die het beeld heeft. Daarom streef ik naar een hechte samenwerking voor het optimale resultaat. Het geeft enorm veel voldoening om samen te kunnen werken aan een succesvolle presentatie van uw bedrijf of evenement. U kunt mij namelijk als geen ander vertellen waar u voor staat en wat uw belangen en doelen zijn. Dat is dan ook de eerste stap; het duidelijk neerzetten van uw wensen en doelen. Vervolgens gaan we aan de slag om beelden met de juiste boodschap te creëren.

UW BEDRIJF VERDIENT DE JUISTE AANDACHT!

 

EVENT

Geef uw bezoekers een blijvende en positieve herinnering. Heeft u een evenement of congres? Ik verzorg volledige, frisse en opvallende reportages die een onuitwisbare indruk zullen maken bij uw personeel, bezoekers en relaties met foto’s van de sfeer, locatie, sprekers en bezoekers, artiesten en meer.

Zakelijke fotografie, event fotografie

INTERIEUR EN EXTERIEUR

Breng uw bedrijf of event locatie in beeld en geef uw klanten een goede eerste indruk nog voordat ze geweest zijn. Door goede in- en exterieur foto’s kunnen klanten bijvoorbeeld al snel beoordelen of uw locatie voor uw klant dè plek is voor een waanzinnig event. Goede fotografie trekt uw klant sneller over de streep.

Hoog Catharijne Utrecht, zakelijke fotografie

EXTRA DIENSTEN

Wilt u tijdens het event al foto’s laten zien op uw social media of in uw persbericht? Wilt u dat derden gebruik mogen maken van de foto’s? Wilt u een uniek (digitaal) fotoboek van uw evenement? In overleg zijn er veel mogelijkheden om er ècht iets speciaals van te maken. Ik denk graag met u mee!

Second shooter gewenst?

Verwacht u een groot aantal mensen of worden er meerdere workshops tegelijkertijd gegeven? U kunt kiezen voor een tweede fotograaf die het evenement komt fotograferen. Zo weet u zeker dat alles op de foto staat. Ook beschikbaar in de combinatie foto èn video! Kijk voor meer informatie op DAREimaging.nl.

Daniel Zonneveld, second shooter